Butik / Restaurang

Våra största kunder är restauranger och butiker. Vi levererar över hela landet med olika fraktbolag. Maila till oss på info@jillie.se för information om priser och leverans. Du som restaurang kan även ta in våra produkter via någon av våra återförsäljare: Martin&Servera, Grönsakshallen och Fällmans kött.

Renkött har vi i sortimentet året om. För större volymer av vissa detaljer under sommarhalvåret kan det behövas bokas upp innan stycksäsongen är över så vi kan planera och styra produktionen. För vissa produkter kan det vara en fördel att flagga för planerad åtgång för att säkra tillgång även under vinterhalvåret.

Älgköttet tar vi in i begränsad mängd, och de flesta produktgrupperna bokas upp under september till december. Här gäller det att vara snabbt ute!

Renkött

  • Stek, rundsågad
  • Bog
  • Sadel
  • Kotletter
  • Kokkött (bringa/sida)
  • Sida
  • Lägg, sågade
  • Märgben, sågade
  • Buljongben

  • Innerfilé
  • Ytterfilé
  • Entrecôte
  • Rostbiff
  • Innanlår
  • Ytterlår
  • Fransyska
  • Stek, nätad

  • Skav, 500g resp restaurang (6*2kg)
  • Färs, 500g resp restaurang (6*2kg)
  • Grytbitar, 500g
  • Filehuvud
  • Hjärta
  • Tunga
  • Lever
  • Konsumentstyckad renkalv

  • Suovas, ytterlår/fransyska
  • Suovas, innanlår
  • Suovasskav
  • Varmrökt nätad stek
  • Varmrökt bog
  • Rökt renhjärta
  • Torkat renkött (rökt, orökt)
  • Ren-chips
  • Gaike suovas (torkat lättrökt innanlår)
  • Torkad renkorv: aaja, aahka
  • Rensalami
  • Rökt renkorv (med/utan vitlök)
  • Gorpie (trollkorv)
  • Renburgare

Älgkött

  • Innerfilé
  • Ytterfilé
  • Entrecôte
  • Rostbiff
  • Innanlår
  • Ytterlår
  • Stek, nätad
  • Skav, 500g resp restaurang (6*2kg)
  • Färs, 500g resp restaurang (6*2kg)
  • Grytbitar, 500g
  • Varmrökt älgrulle
  • Rökt älghjärta
  • Torkat älgkött
  • Ölkorv – Älg