Renskav i tortilla med blåbärsaioli

Stekt renskav i tortilla med blåbärsaioli 

4 pers. 

500 g skavat renkött 

8 tortillabröd 

1 strimlad rödlök 

Ruccola  

Salt och peppar 

Smör att steka i 

 

Blåbärsaioli: 

2 dl crème fraiche 

1 dl majonäs 

1 dl blåbär, färska eller frysta 

2 pressade vitlöksklyftor 

 

Så gör du: 

Blanda alla ingredienser till blåbärsaiolin. Ställ i kylskåpet. 

Stek skavat renkött i smör i en stekpanna. Salta och peppra. 

 

Fördela önskad mängd ruccola över 8 tortillabröd. 

Lägg på stekt renskav och rödlök och toppa med blåbärsaioli. 

 

Klicka för att komma till produkter

Renskav

Skavat renkött