Nattbakad Renbog
Nattbakad renbog med ris, picklad rödlök och citrus crème
Du behöver för 4 personer:
1 hel bog från ren
1 pkt “Chicken Tacos” Spice Paste från Santa Maria
salt & peppar
2 tsk spiskummin
rapsolja
2 msk crème fraiche
1 st citron
3 msk majonnäs
Gör så här:
- Massera in halva paketet Chicken Taco Spice, lite salt, spiskummin och lite olja i renbogen. Baka över natten i ugnen på 85oC.
- Ta ut bogen och låt den svalna lite. När köttet svalnat drar du loss hyfsat grova bitar från benet.
- Lägg köttet i en kastrull, blanda i resten av Chicken Spice-påsen. Tillsätt vatten till ungefär halva nivån för köttet.
- Blanda crème fraiche och majonnäs. Riv ner cest (finrivna yttersta skalet) från halva citronen och pressa i citronsaften från hela citronen. Smaka av med lite salt.
Servera med picklad rödlök och jasminris.
Klicka för att komma till produkter