Tunnbrödswrap

med renskav eller skavat renkött, chilimajonäs och hyvlade råa champinjoner

En fantastiskt enkel maträtt som lätt blir en hit för familjen både ute och hemma. Genom att ändra ett par ingredienser så får du en uppsjö av olika variationer på denna maträtt!

För 4 personer:
4 st tunnbröd
500 g renskav eller skavat renkött
4 st stora champinjoner
1 gullök
1 salladskruka
1 spetspaprika
1 bit purjolök
3 msk majonäs
2 tsk sambal oelek
1 msk chilisås
1 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
1 tsk torkad timjan
1 tsk vitlökspulver
salt och peppar
smör till stekning

Gör så här:
1. Stek skaven i smör tills den är helt genomstekt.
2. Skiva gullöken och stek tillsammans med köttet. Tillsätt ca 3 dl vatten. Koka ur all vätska (tar ca 10-15 min om du väljer skavat renkött och kortare om du väljer renskav). När stekpannans vätska kokats bort så är det dags att tillsätta en klick smör, alla kryddor, och blanda.
3. Blanda majonäs, salt och peppar, chilisåsen och samboelek.
4. Skiva champinjonerna och paprikan i tunna skivor.
5. Skölj purjolöken och strimla fint.

Nu är det dags att montera wrapen!
Börja med att bre ut dressing på brödet, sedan sallad, kött, några skivor champinjoner, paprika och purjolök. Toppa med mera dressing.

Klicka för att komma till produkt:
Renskav
Skavat renkött