Tartar på renrostbiff
med en kålsallad, färsk chili & riven peccorino.
Du behöver för 2 personer:
1 rostbiff
0,5 röd chili
1 grönkålsstjälk
ca 100 g spetskål
smör att steka i
salt och peppar
1 bit peccorino
1 tsk dijonsenap
1 tsk olivolja
Gör så här.
1. Börja med att skära ner rostbiffen i små bitar. Blanda med senapen, olivoljan och lite salt och peppar.
2. Strimla spetskålen och grönkålen, med stjälk, väldigt fint. Stek i en varm stekpanna med mycket smör. Det ska stekas snabbt tills spetskålen mjuknat. Krydda med salt och peppar.
3. Skiva chilin i tunna fina skivor.
Nu är det färdigt att servera. Börja med kålsalladen i botten, fördela råbiffen mellan portionerna, lägg på ett par skivor chili och toppa med MASSA peccorinoost.
Klicka för att komma till produkter:
Renrostbiff
Älgrostbiff